Ensimmäiset koulupäivät takana ja fiilis on tosi jees! Luokallani on paljon ihania tyyppejä joiden kanssa on helppo tulla toimeen :) Koulussa on lähinnä vasta tutustuttu toisiin opiskelijoihin, erilaisiin käyttöjärjestelmiin, kouluun jne. mutta päivät ovat menneet super nopeasti! Luokaltani varmaan noin puolet on muualta kotoisin kuin lahdesta, tai sen lähiseudulta. En siis ole ainoa joka ei tunne kaupunkia laisinkaan! Koulu on järjestänyt meille paljon kaikenlaista puuhastelua; huomenna kaupunkisuunnistusta, maanantaina piknikkiä ja ensi viikon keskiviikkona fuksiaiset :> Niistäkin olen kuullut kavereilta niiiin paljon, joten kiva päästä itsekin ne kokemaan :D

Enää ei ole kuin muutama banaanlilaatikko tyhjentämättä, ehkä tämä pieni 15neliötä alkaa sen jälkeen tuntumaan enemmän "omalta kodilta" ! Muuten muutto on sujunut lähestulkoon kivuitta, ainakin toistaiseksi. Kattolamppu tosin pitäisi saada paikalleen ja televisiotakaan en ole saanut pelittämään, joten joskus tunnen oloni hieman pieneksi ja avuttomaksi :´D Kaappitilaa on vähän ja tavaraa paljon, mikä loistava yhdistelmä! Kämppis on ihan jees, aika hiljainen ja huomaamaton, eli paljon pahemminkin voisi olla! Mitään sen suurempia kavereita meistä tuskin tulee, mutta onneksi saan koulun kautta varmasti paljon kavereita :)

Vielä yksi asia pitäisi pikapuoliin hoitaa, meinaan hankkia taas täältä salikortti! En vain oikein tiedä mikä olisi paras/edullisin/hyvällä sijainnilla....Eikä ole juurikaan sellaisia tuttuja keneltä kysyä. Noh kaikki hoituu varmasti aikanaan!