Voivoi viime kirjoituskerrasta on aaaaivan liian pitkä aika! Nyt onkin sitten paljon kerrottavaa! :)

Viime viikon maanantaina meillä tosiaankin oli uusien fysioterapeutti- ja sosionomiopiskelijoiden tutustumisillanistujaiset, jossa tutustuimme ennen kaikkea luokkalaisiimme hauskojen pelailujen ja kilpailujen avulla :) ihan mukava ilta oli, etenkin kun yhden kilpailun minun joukkueeni voitti ;) Mutta ehtottomasti superpaljon mahtavampi ilta oli keskiviikkona, jolloin vihdoin itsekin pääsin kokemaan nuo kuuluisat fuksiaiset!! :P Teemana oli kauhu ja joukkueeni oli somistautunut haalareihin ja mustiin duunatuihin t-paitoihin! Duunasimme niitä valkoisen kangasvärin kanssa: maalasin käteni kuvat valumaan pitkin rintakehää, niistä tuli makeat vaikka itse sanonkin! Rasteila ryhmämme joutui mm. selittämään aliaksessa kauhuaiheisia sanoja, keksimään vitsejä ja näyttelemään. Ryhmämme oli aivan loistava ja meillä oli ihan huippukivaa! Eikä menoa yhtään laimentanut fuksiaisVOITTO!! JEE hyvä meidän joukkue :) Palkinnoksi saimme vip-liput seuraavan lauantain tivolibileisiin, skumppaa sekä saunaillan. JESH!

Koulu on maittanut bileiden lomassa ehkä hieman tylsältä, kuinkas nyt niin sattuikaan.. :D Koulupäivät ei oo kovinkaan pitkiä, mutta sitäkin enemmän on kotona tehtäviä tehtäviä, joko yksin tai pareittain tehtäviä. Motivaatio: ei kovin korkea. Mutta pakko se on, ja kyllähän ne asiat on mielenkiintosia! Ja tärkeitä. Harmi vaan kun muut asiat kiinnostaa hieman enemmän tällä hetkellä..

Olen myös salikortin saanut hankittua ja itseasiassa tosi ahkerasti myös käytettyä sitä! Mutta siitä voin vaikka kirjoitella lisää huomenna, koska pian pitää mennä nukkumaan! Mutta sen voin jo kertoa, että tykkään siitä salista tosi paljon, vaikka arki-illat siellä onkin tosi täynnä. Jeejeejee! Huomisiin treenipäivityksiin asti, heiheii!